dissabte, 9 d’abril del 2011

Ajuda'ns a eixir de la crisi!


En estos temps de crisi en que tots estem una miqueta més curts de butxaca del que estem acostumats, no podem oblidar-nos de seguir col·laborant per poder ajudar-nos entre tots a superar aquestos moments que no són massa fàcils de viure.

El Grup de Rondalla i Danses "La Calderona" també intenta sobreviure a la crisi com millor pot, pel que vos informem dos maneres molt senzilles de col·laborar amb el Grup i la seua supervivència:

  • Fer-te amb un exemplar (o més d'un!) del cd "Joies de Nostra Terra", grabat per la Rondalla del grup i que recull cançons de la nostra comarca i dels voltants, a un preu de 10€, i que podeu regalar a qui volgau!
  • Aconsegueix participacions de loteria del Grup. El Grup de Danses participa en el sorteig de loteria una vegada al mes, i és molt fàcil aconseguir un parell de paperetes per jugar, i qui sap, potser algun dia et faces milionari amb la nostra loteria! Qui en compra repeteix, per alguna cosa serà!

Com aconseguir aquestes coses? Molt senzill: posa't en contacte amb nosaltres, mitjançant la direcció de correu grupderondallaidanseslacalderona@hotmail.com. Si voleu comprar loteria, podeu demanar-la també al correu electrònic o comprar-la directament al Forn del Mig.

Més endavant continuarem informant sobre les iniciatives del Grup per eixir de la crisi.

El Grup de Rondalla i Danses "La Calderona" forma part del nostre poble i la seua cultura. Ajuda'ns a que no es perga! Passa aquesta informació a totes aquelles persones que puguen estar interessades!

Gràcies a tots per la vostra ajuda i col·laboració!