dimarts, 25 de novembre de 2008

I Trobada de RondallesI Trobada de Rondalles
Els Nadals ja s'acosten, i amb ells, el Grup de Rondalla i Danses "La Calderona" tenim el plaer i l'alegria d'anunciar un nou event organitzat per nosaltres: la I Trobada de Rondalles.

Per què fer la Trobada?

Des del seu naixement, el grup ha celebrat, quan comença el bon temps, la Trobada de Grups de Danses, on cada any ens hem trobat amb diferents agrupacions i amics, que ens han fet disfrutar i conéixer de la música tradicional no sóls d'altres poblacions, sinó també inclús d'altres autonomies.
Més endavant vam incorporar a la llista dels nostres actes consolidats la Trobada d'Escoles de Danses, on els més menuts del nostre grup, els membres de l'escoleta, van convertir-se en els protagonistes absoluts, i on també hem rebut la visita de diversos amics, que han fet d'aquest acte també una data important per a tots nosaltres.

I a cadascuna de les trobades, així com a tot el que fem al llarg de l'any, sempre hi ha un grupet de persones que acompanya i fa que siga possible el fet de compartir cançons i balls: la rondalla. Què seria del grup sense la rondalla? És clar que sense música no es pot ballar, pel que hem decidit donar el protagonisme que es mereix a la nostra rondalla, de manera que és per aquest motiu que naix la Trobada de Rondalles.

El contingut

Com que hem escollit el mes de desembre per situar la nostra I Trobada de Rondalles, vam pensar, per la iniciativa de Maribel Crespo, la professora de la rondalla, que estaria bonic incorporar a la trobada la interpretació de nadales de la nostra terra, per recordar així també aquestes cançons que molts hem escoltat cantar des de ben menuts i que volem que les noves generacions facen seues.

En aquest primera edició ens acompanyaran les rondalles de Bétera, Alaquàs i Paterna, que anirem presentant amb més detall pròximament, i que interpretaran, tanmateix, tres peces d'estil lliure i una nadalenca.

Ens trobem a...

Tot açò serà el pròxim dissabte 13 de desembre, a les 18 hores, en el Saló d'Actes de l'Ajuntament de Nàquera, on esperem a tots els que vulguen acudir a acompanyar-nos en aquesta I Trobada de Rondalles i, com no, a disfrutar de la nostra música!

¡¡Esteu tots convidats!!